Dołącz do nas!

Największa sieć pizzerii.

24
LATA
na polskim rynku
185
LOKALI
w całej Polsce
100%
KAPITAŁU
polskiego
Otwórz swoją własną pizzerię!
Wypełnij formularz, skontaktujemy się z Tobą.
Dziękujemy za wysłanie formularza
Wystąpił błąd
Dlaczego właśnie Da Grasso:
Da Grasso to największa franczyzowa sieć pizzerii w Polsce, stworzona w 1996 roku od Przyjaciół dla Przyjaciół. Obecnie na terenie kraju działa 186 lokali Da Grasso w 135 miastach.
Oferta franczyzy Da Grasso to przejrzysta strategia marketingu oraz rozpoznawalnej marki.
  • chevron_rightNasze motto: Pyszna Pizza, Przyjaciele, Dobra Zabawa.
  • chevron_rightWieloletnie doświadczenie
  • chevron_rightSprawdzony model prowadzenia biznesu
  • chevron_rightZnak rozpoznawczy to wyjątkowe ciasto i kultowe sosy: czosnkowy i pomidorowy
  • chevron_rightNowoczesny system zamówień on-line oraz system gastronomiczny POS
  • chevron_rightPrzekazujemy know-how prowadzenia placówki oraz szczegółowe receptury wszystkich dań.
  • chevron_rightStała miesięczna opłata franczyzowa.
  • chevron_rightWspółpraca z największymi partnerami: Pepsico, Kompania Piwowarska, Eurocash, Wrigley.
  • chevron_rightInwestycje w marketing ogólnopolski (Internet, telewizja) i rozwój sieci.
  • chevron_rightLista sprawdzonych wykonawców i kontaktów handlowych.
  • chevron_rightMożliwość rozszerzenia menu o dodatkowe dania.
Wsparcie franczyzobiorcy
  • chevron_rightOpiekun franczyzobiorcy wspiera na każdym etapie inwestycji.
  • chevron_rightZapewniamy projekt aranżacji Sali, zgodny z oczekiwaniami konsumentów (poparte badaniami) oraz projekt zaplecza gastronomicznego.
  • chevron_rightBezpłatne szkolenia dla Franczyzobiorców i personelu.
  • chevron_rightGotowy system HACCP bazujący na aktualnych rozporządzeniach prawnych.
  • chevron_rightGotowy do pomocy zespół pracowników biura sieci (specjaliści od kontraktów, jakości, marketingu, social media, graficy, analitycy, fotograf).
Kandydat na franczyzobiorcę
  • chevron_rightOsoba przedsiębiorcza, o wysokiej motywacji osobistej i gotowa do zaangażowania się do prowadzenia własnego biznesu
  • chevron_rightOsoba, która podziela strategię marki.
  • chevron_rightDoświadczenie w prowadzeniu działalności gospodarczej nie jest wymagane, ale z pewnością ułatwi otwarcie pizzerii oraz pomoże w zakresie zarządzania zespołem pracowników.
Finanse
  • chevron_rightOpłata wstępna: 12 000 zł netto (w opłacie zawiera się projekt lokalu, szkolenia dla franczyzobiorcy oraz przyszłych pracowników, wsparcie przy podpisywaniu umów).
  • chevron_rightOpłata miesięczna: od 1464,10 do 1964,10 złotych netto (w zależności od wybranych pakietów menu.)
  • chevron_rightKoszt inwestycji: od 150 000 złotych netto (kwota inwestycji zależy od powierzchni i stanu technicznego lokalu).
Lokal i lokalizacja
  • chevron_rightRekomendowana powierzchnia lokalu to 120-150 m2, ale analizujemy indywidualnie każdą propozycję.
  • chevron_rightZ powodzeniem prowadzimy pizzerie zarówno w większych jak i mniejszych miastach powyżej 20 000 mieszkańców: tak naprawdę liczy się potencjał, nie ilość mieszkańców.
  • chevron_rightObecnie szczególnie zapraszamy do współpracy w lokalizacjach:
    • - Bytom
    • - Mikołów
    • - Stalowa Wola
    • - Toruń
    • - Elbląg
    • - Inowrocław
    • - Jelenia Góra
    • - Nowy Sącz
    • - Radomsko
    • - Szczecin
    • - Warszawa
    • - Gniezno;
    • - Oława
    • - Szczecinek
    • - Wejherowo
    • - Kielce
    • - Opole
    • - Skarżysko-Kamienna
    • - Sanok
    • - Tarnobrzeg
    • - Tarnów
    • - Nysa
    • - Elbląg
    • - Wrocław
    • - Wieluń
    • - Kołobrzeg
    • - Police
    • - Słupsk
    • - Tarnów