Dlaczego właśnie Da Grasso:
Da Grasso to największa franczyzowa sieć pizzerii w Polsce, stworzona w 1996 roku od Przyjaciół dla Przyjaciół. Obecnie na terenie kraju działają 193 lokale Da Grasso w 135 miastach. Oferta franczyzy Da Grasso to przejrzysta strategia marketingu oraz rozpoznawalnej marki.
Nasze motto: Pyszna Pizza, Przyjaciele, Dobra Zabawa
Wieloletnie doświadczenie
Sprawdzony model prowadzenia biznesu
Znak rozpoznawczy to wyjątkowe ciasto i kultowe sosy: czosnkowy i pomidorowy
Nowoczesny system zamówień on-line oraz system gastronomiczny POS
Przekazujemy know-how prowadzenia placówki oraz szczegółowe receptury wszystkich dań
Stała miesięczna opłata franczyzowa.
Współpraca z największymi partnerami: Pepsico, Grupa Żywiec, Eurocash, Wrigley
Inwestycje w marketing ogólnopolski (Internet, telewizja) i rozwój sieci
Lista sprawdzonych wykonawców i kontaktów handlowych
Możliwość rozszerzenia menu o dodatkowe dania
Wsparcie franczyzobiorcy
Opiekun franczyzobiorcy wspiera na każdym etapie inwestycji
Zapewniamy projekt aranżacji Sali, zgodny z oczekiwaniami konsumentów (poparte badaniami) oraz projekt zaplecza gastronomicznego
Bezpłatne szkolenia dla Franczyzobiorców i personelu
Gotowy system HACCP bazujący na aktualnych rozporządzeniach prawnych
Gotowy do pomocy zespół pracowników biura sieci (specjaliści od kontraktów, jakości, marketingu, social media, graficy, analitycy, fotograf).
Kandydat na franczyzobiorcę
Osoba przedsiębiorcza, o wysokiej motywacji osobistej i gotowa do zaangażowania się do prowadzenia własnego biznesu
Osoba, która podziela strategię marki.
Doświadczenie w prowadzeniu działalności gospodarczej nie jest wymagane, ale z pewnością ułatwi otwarcie pizzerii oraz pomoże w zakresie zarządzania zespołem pracowników.
Finanse
Opłata wstępna: 12 000 zł netto (w opłacie są szkolenia dla franczyzobiorcy oraz przyszłych pracowników, wsparcie przy podpisywaniu umów).
Opłata miesięczna: od 1464,10 do 1964,10 złotych netto (w zależności od wybranych pakietów menu)
Koszt inwestycji: od 150 000 złotych netto (kwota inwestycji zależy od powierzchni i stanu technicznego lokalu).
Lokal i lokalizacja
Z powodzeniem prowadzimy pizzerie zarówno w większych jak i mniejszych miastach powyżej 20 000 mieszkańców: tak naprawdę liczy się potencjał, nie ilość mieszkańców.
Rekomendowana powierzchnia lokalu to 120-150 m2, ale analizujemy indywidualnie każdą propozycję.
Obecnie szczególnie zapraszamy do współpracy w lokalizacjach:
- Bytom
- Mikołów
- Stalowa Wola
- Toruń
- Elbląg
- Inowrocław
- Jelenia Góra
- Tarnów
- Warszawa
- Gniezno
- Oława
- Szczecinek
- Wejherowo
- Kielce
- Opole
- Tarnów
- Nysa
- Elbląg
- Wrocław
- Wieluń
- Kołobrzeg
- Police
- Nowy Sącz
- Radomsko
- Szczecin
- Skarżysko-Kamienna
- Sanok
- Tarnobrzeg
- Słupsk
Współpracujemy z
Otwórz własną pizzerię!
Adres00-116 WarszawaAl. Jana Pawła II 18 lok. 120
Adres korespondencyjny90-753 Łódźul. Gen. Żeligowskiego 8/10 bud. "A", V piętrobiuro czynne od poniedziałku do piątku w godz. 8-16
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Da Grasso Sp. z o.o., 00-116 Warszawa, Al. Jana Pawła II 18 lok. 120, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców KRS przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000270637. Dane przetwarzane są wyłącznie w celu ustosunkowania się i udzielenia odpowiedzi na Pana/Pani korespondencję, jak również w celu archiwizacji korespondencji. Podanie danych jest dobrowolne. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania oraz prawo usunięcia danych w każdym czasie. Wszelkich informacji w zakresie stosowanych przez nas zasad ochrony prywatności znajdziesz tutaj Pani / Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia czynności zmierzających do zawarcia umowy o współpracę franczyzową.
Wszelkie prawa zastrzeżone przez DaGrasso Sp. z o.o